06 28 89 10 22          info@reniamers.com        

Wat is jouw relatie tot geld?

Mijn naam is Renia Mers en ik ben BudgetCoach, mijn passie is vrouwen inspireren anders met geld om te gaan. In mijn leven heb ik hoogte - en diepte punten gekend op geldgebied. Dit heeft tot onderzoek geleid naar de werking van geld. Ik heb fouten gemaakt, lessen geleerd en inzichten gekregen en dit wil ik delen. Wat altijd een vaste waarde is gebleven is mijn vertrouwen dat het altijd goed komt. Want gedachten worden woorden en woorden worden daden Dus als je anders naar geld kijkt heeft het invloed op je leven.

Wat betekent geld voor jouw?, voor mij is geld energie, emotie, passie vrijheid en de mogelijkheid om mijn dromen waar te maken. Geld geeft vreugde, verdriet, boosheid en frustratie. Maar geld maakt je ook creatief en vindingrijk en geeft het Yes gevoel als het lukt. Kortom geld is voor mij meer dan de briefjes in je portemonnee of je banksaldo

Geld is onbewust een rode draad in je leven, dit heeft invloed op uitgavepatroon. Er bestaan 9 geldtypes die allen iets vertellen over hoe jouw omgang met geld , zeer interessant om je daarin te verdiepen.

Als ik naar mijnzelf kijk dan is er sprake van overvloed en schaarste. Mijn ouders zijn vanuit Suriname naar Aruba vertrokken op zoek naar een beter leven voor het gezin. Toen het op Aruba minder ging zijn we naar Nederland vertrokken en ik overweeg nu om op termijn ook uit Nederland te vertrekken.

Graag nodig ik je uit om (samen met mij) te onderzoeken wat geld voor jouw betekend, wat jouw rode draad is, welke normen en waarden je hebt meegekregen. Er valt veel te ontdekken en ik vind het leuk om je te inspireren het ook te doen.

In mijn volgende blog ga ik het hebben over geldtypes.

Warme groet,
Renia Mers