Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stichting Renia Mers

Stichting is in wording

Mijn waarom: Iedere vrouw verdient een kans en elk kind mag zorgeloos opgroeien. Mijn doelstelling is dat vrouwen die bezig zijn hun leven op orde brengen een kans verdienen.

Hoe deze kans eruit zal zien  is onbekend maar het heeft mede te maken met de verkoop van mijn boek. Hoe groter de opbrengst hoe groter de kans!

In mijn leven heb ik een aantal kansen gekregen van lieve vrouwen die het beste met mij voor hadden. Ik geloof in delen en in dankbaarheid. De kansen die ik heb gekregen hebben mijn leven veranderd. Om mijn waardering uit te spreken gun ik een andere vrouwen ook een kans met de hoop dat het haar leven zal veranderen.

Op dit moment zijn alle plannen in wording, de Stichting moet nog opgericht worden. Als alle plannen rond zijn zal ik meer vertellen hoe en wanneer de Kans er uit zal zien.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren