Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Renia Mers

Geboren op Aruba, en sinds 1971 wonend in Nederland. Renia Mers heeft bij diverse banken in verschillende functies gewerkt. Haar hart heeft altijd gelegen bij het werken met mensen. Als vrijwilliger bij de voedselbank kwam zij in contact met veel vrouwen die economisch afhankelijk zijn. Daar is het idee ontstaan om zich verder in het fenomeen geld te verdiepen. Dit is mijn missie: Economisch afhankelijk zijn heeft met meerdere factoren te maken. Door deze afhankelijkheid zitten mensen “gevangen” in een systeem waar ze moeilijk uit kunnen komen. Net alsof jij de wereld vanuit een Tv-toestel bekijkt. Alsof je aan de zijlijn van het leven staat. Je hebt de keuze te wachten op de prins op het witte paard of zelf aan de slag gaan. Door het heft in eigen handen te nemen ben je in staat keuzen te maken die aan jouw behoeften voldoen. Daardoor houdt je de regie over je leven. Met het budgetplan als instrument gaat Renia op zoek naar de emotie achter geld. Je wordt bewust van je gevoelens, pas als je de pijn omarmt ontstaat er ruimte. Als de pijn geheeld is of een plek heeft gevonden ben je in staat anders naar de wereld te kijken. In haar workshops gaat zij daar dieper op in.

Workshop of Online training?

Wat zeggen anderen over Renia M.?

Mw. de Boer

Geweldige coach en inspirator voor mij geweest. Toen ik in de problemen zat heeft Renia M. mij er weer helemaal bovenop geholpen.

Mw. Holmgren

Een goed boek om het zelf te gaan leren en te leren hoe je overzicht creëert. Ik zal het boek zeker gaan gebruiken als ik straks uit de schuldhulpverlening ben en het weer zelf moet gaan doen.
Daar kan dit boek mij dan goed bij helpen. Maar dit zou eigenlijk een verplicht vak moeten worden op het voortgezet onderwijs, want je leert dit nergens

Annemieke de Jong

Ik dank Renia voor dit boek, ik zal het boek ook zeker bij mijn doelgroep studerende moeders promoten, want je kan hiermee, met het creëren van overzicht en structuur in je financiën, niet vroeg genoeg beginnen!

Mw. Gesser

Ik heb Mevrouw Mers leren kennen op school, zij was gastspreker en het ging over budgetteren. Wat mij aansprak aan haar verhaal was haar strijdlustigheid, haar doorzettingsvermogen en haar zelfvertrouwen. Hierdoor wilde ik graag met haar in gesprek over mijn eigen leven en het omgaan met geld

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren