Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat doet Renia M.? 

Naast budgetcoach, Transformator & Speaker over geld geeft zij workshops en trainingen. Ontwikkelt online cursussen voor haar online omgeving My Sweet Steps. Haar boek komt in 2022 uit.

Mijn mantra is: Geven om te ontvangen en Falen is geen optie.

Hieronder vindt u per onderdeel meer informatie wat zij voor u kan betekenen.

Direct meer weten?

Workshops

In deze workshops leer je naast een budgetplan maken ook op zoek te gaan naar de pijn die er op geld zit en hoe je die kan helen. De workshop is bedoeld voor vrouwen die vastbesloten zijn hun leven te veranderen.

Online Training

Er is een online training in ontwikkeling waarin ze, gebruik makend van het “My Sweet Steps” systeem, dieper ingaat op dit thema.

Coaching

Mensen denken weinig aan de invloed van geld. Geld heeft invloed op je Mindset en in het bijzonder datgene wat je voelt met betrekking tot geld  en de overtuigingen die je hebt.

Speaker

Ik heb een 3 daagse Engelse training gevolgd bij Andy Harrington Public Speaking  en in februari 2019 ga ik de Speaker opleiding volgen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren