Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verschillende Workshops van Renia M.

Hieronder vind u per onderdeel meer informatie wat zij voor u kan betekenen.

Workshops:

In deze workshops leer je naast budgetteren ook op zoek te gaan naar de pijn die er op geld zit en hoe je die kan helen. de workshops zijn bedoeld voor vrouwen die vastbesloten zijn hun leven te transformeren.

Online training

In 2022 komt een online training waarin zij gebruik maakt van de "My Sweet Steps" methode. Dan gaat ze dieper op dit thema.

Coaching

Mensen denken weinig aan de invloed van geld. Het is magisch en complex, geeft veiligheid en rust. Wat voel jij en wat zijn jouw overtuigingen over geld?
Speaker:

Ik heb een 3 daagse Engelse training gevolgd bij Andy Harrington Public Speaking. In 2022 volgt Speaker & Inspire van Lisa Nichols

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren